شرایط دریافت حضانت فرزند

درباره مسائل حقوقی

شرایط دریافت حضانت فرزند

شرایط دریافت حضانت فرزند توسط والدین
شرایط اولیه حضانت والدین پس از طلاق عبارتند از:
 
سلامت روان
توانایی جسمی و عملی مراقبت از کودک
مسلمان بودن
فقدان بیماریهای عفونی اولیه و همچنین سلامت جسمی و عدم معلولیت موثر
اقامتی امن و پایدار را فراهم کنید
ازدواج نکردن با زنی در صورت تمایل به حضانت
حضانت کودک
حضانت دختر
همانطور که در قسمتهای قبل ذکر شد ، حضانت دختر تا سن 7 سالگی با مادر و تا 9 سالگی با پدر است. پس از 9 سالگی ، خود دختر می تواند تصمیم بگیرد که با کدام یک از والدینش زندگی کند. حضانت پدر پس از 9 سالگی منوط به ثبت درخواست حضانت از طرف پدر پس از پایان دوره 7 ساله است. در غیر این صورت ، مادر می تواند فرزند خود را نگه دارد. اگر مادر نمی خواهد ، می تواند به دادگاه هم برود و حضانت را به پدر بسپارد.
 
در هر صورت ، حضانت با مادر است یا پدر ، نفقه دختر تا ازدواج با پدر است. مگر اینکه بین زوجین توافق دیگری صورت گرفته باشد. اگر زن و شوهر بخواهند حضانت دختر را به طور دائم به یک نفر منتقل کنند ، بهتر است به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کرده و وکالت مسلم برای حضانت دختر با اختیار کامل تنظیم کنند.
 
در سنین 7 تا 9 سالگی ، اگر وابستگی دختر به مادر بسیار شدید باشد و واحد کمک دادگاه تشخیص دهد که حضانت فرزند دختر در مقابل پدر باعث صدمات شدید روانی یا حتی جسمی به دختر می شود ، احتمال انتقال حضانت به پدر کم است.
 
حضانت پسر
حضانت پسر تا سن 7 سالگی با مادر و تا 15 سالگی با پدر است. یکی از دغدغه های مادران ، حضانت پسران آنها است که وقتی به سن 8 سالگی می رسند ، باید از آن دوری کنند. از فرزندان خود به مدت 8 سال و تنها به ملاقات های هفتگی راضی باشند. همچنین در مواردی که وابستگی پسر به مادر شدید است ، این رویداد تأثیر منفی قابل توجهی بر روحیه کودک می گذارد. اما مانند حضانت یک دختر ، پدر باید بعد از هفت سالگی درخواست حضانت کند. در غیر این صورت ، مادر می تواند پسرش را نگه دارد.
 
قبل از 29 دسامبر 1993 ، حضانت یک پسر تا دو سالگی با مادر و پس از آن با پدر بود.
 
توجه به این نکته بسیار حائز اهمیت است که در تفسیر ماده فوق آمده است که اگر در مورد سرپرستی بعد از هفت سالگی بین والدین اختلافی وجود داشته باشد ، دادگاه بهترین مصلحت کودک را در تعیین حضانت در نظر می گیرد. بنابراین ، حضانت فرزند با پدر لزوماً پس از هفت سالگی نیست.
 
حضانت فرزند در طلاق توافقی
در طلاق توافقی ، اگر زوج دارای فرزند باشند ، باید هم تعهد حضانت و هم حضانت ثبت شود. افرادی که برای طلاق توافقی به کانون وکلای آپادانا مراجعه می کنند ، معمولاً حضانت دائم به یک طرف ، معمولاً مادر ، داده می شود تا کودک یا فرزندان کمتر آسیب ببینند ، مگر اینکه مادر از اختلالات روانی شدید یا مسائل غیراخلاقی رنج ببرد. به نفع کودک است که حضانت را به پدر واگذار کند.
 
همچنین به پدران توصیه می شود با در نظر گرفتن مبلغ مناسب به عنوان حمایت از کودک ، به مادر در نگهداری کودک کمک کنند. وکیل طلاق توافقی همچنین سعی می کند حداکثر همکاری را بین زن و شوهر در مورد نحوه ملاقات کودک با والدین سرپرست داشته باشد ، که به نفع کودک خواهد بود.
 
شرایط سنی برای حضانت در قانون
طبق قانون ، حضانت فرزندان به طور کلی تا 7 سال با مادر و سپس با پدر است. کودکان پس از 9 سالگی و پسران در سن 15 سالگی از سرپرستی آزاد می شوند و می توانند خودشان تصمیم بگیرند که با کدام والدین زندگی کنند. این در شرایطی است که موضوع منجر به محرومیت از حضانت یکی از والدین یا هر دو نمی شود.
 
مراحل دادخواست حضانت کودکان
برای تشکیل پرونده حضانت فرزند مشترک ، مانند سایر موارد ، باید به دفتر خدمات الکترونیکی قضایی مراجعه کنید. مدارک مورد نیاز برای ثبت این دادخواست شامل اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی ، شناسنامه فرزند ، و همچنین اصل سند طلاق و سایر دلایل اثبات عدم صلاحیت است.
اگر طلاق توافقی بوده است ، دعوی طلاق توافقی یا توافق بین همسران که نماینده شخص پذیرنده حضانت است بسیار مهم است.
اگر طلاق بر اساس وکالت صورت گرفته است ، اگر در وکالتنامه آمده است که تکلیف حضانت فرزند مشخص شده است ، دادخواست باید ضمیمه شود.
پس از ثبت دادخواست ، پرونده با در نظر گرفتن کلیه مدارک ، شرایط سنی فرزندان ، شرایط منفی حضانت ، به دادگاه صالح و دادگاه ارجاع داده می شود و به نفع یکی از والدین حکم صادر می کند.
اگر حضانت به یکی از والدین داده شود ، به طرف دیگر حق ملاقات داده می شود ، که معمولاً بین 24 تا 48 ساعت در هفته است.
 
نکات حقوقی حضانت کودکان
اگر حضانت فرزندان با مادر است و فرزندان در سن حضانت هستند ، در صورت ازدواج مادر ، پدر می تواند تقاضای حضانت کند. مگر اینکه به دلایل رسمی ، ترجیحاً رسمی ، حضانت به مادر سپرده شود.
در صورت فوت پدر ، در صورت ازدواج مادر ، حضانت با او باقی می ماند.
اگر شخصی که به او سپرده شده است مانع ملاقات کودک با طرف مقابل شود ، طرف مقابل می تواند با ارائه دادخواست برای ملاقات با کودک و گرفتن دستور موقت ، کودک را وادار به دیدار وی کند. در صورت ممانعت از ملاقات مجدد ، با زندان روبرو می شود و حتی ممکن است از حضانت محروم شود.
در صورت فوت هر دو والدین ، ​​حضانت فرزند به عهده پدربزرگ پدری است. در صورت فوت پدربزرگ پدری ، خویشاوندان مطابق قانون ارث بر عهده حضانت خواهند بود.
اگر شخص تحت بازداشت مانع ملاقات طرف مقابل با کودک شود ، دادگاه می تواند او را به جریمه 3 تا 6 ماه یا 150 تا 300 هزار تومان جزای نقدی محکوم کند.
شخص تحت مراقبت نمی تواند شهر محل سکونت و کودک را بدون اجازه دادگاه تغییر دهد.
سرپرستی یک حق و وظیفه اجباری (غیرقابل انکار) پدر و جد پدری (پدربزرگ) است و بیشتر مربوط به امور مالی و اداره کودک است ، در حالی که حضانت ، همانطور که قبلاً ذکر شد ، مربوط به نگهداری و تربیت است. بچه است.
استان فقط متعلق به پدر و جد پدری است.
حضانت فرزند یکی از مواردی است که به دلیل درگیری های عاطفی و وابستگی شدید زوجین به فرزند معمولاً از مشکلات و عوارض زیادی رنج می برد که بهتر است از حضانت وکیل خانواده یا وکیل حضانت استفاده شود.
 
 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.